Prezentare Cinema 4D cu Glenn Frey

09:09

Una dintre cele mai frumoase experiențe din ultima vreme a fost prezentarea Cinema 4D de la Hotel Sheraton. Noroc cu prietenii căci unul dintre ei știa că vreau să învăț 3D dar că nu am decis pe ce soft să merg. "E prea tare!" a spus BBO cu entuziasmul lui molipsitor. Așa că am cerut înțelegere de la job și m-am dus.

Glenn Frey este genial!!! Felul cum a prezentat ce poate să facă Cinema 4D m-a convins. Entuziasmul lui deși este de 10 ani la Maxon m-a cucerit. Mă uitam la el și îmi aduceam aminte de mine când învățam Photoshop. Cine mă știe de mai de mult știe cu ce entuziasm îmi prezentam creațiile. Așa și el. Ne-a arătat prima lui animație, primele modele și cum a evoluat portofoliul lui. Ne-a arătat ce știe sa facă programul cu exemple clare și cum Maxon a lucrat la îmbunătăţirea aplicațiilor pentru a economisi timp.
Mi-a plăcut că nu a vorbit o clipă de rău competiția, s-a concentrat pe punctele lor forte, nu pe punctele slabe ale celorlalți. Dar mi-a spulberat visele căci undeva în mintea mea mai aveam o speranță legată de ciocolata din spot-uri, dar nu, nu este reală. Ceea ce este ok căci o să îmi creez lumea mea de ciocolată așa cum o visez eu :D

Mi-a plăcut mult acest clip, realizat integral în Cinema 4D. Da, eu am ales. Let the FF begin (fun+frustration) :))))

You Might Also Like

0 comentarii